Смотрите подробнее:
ukrmagnezit.prom.ua
ukrmagnezit.all.biz

Оксид магнію

Магній потрібний всім – рослинам, тваринам, людині. Без цього елемента неможливий ріст і розвиток організмів на тому рівні, який вважається нормальним. Якщо спостерігається дефіцит магнію в організмі, потрібно терміново вживати заходів. Адже це загрожує дуже нехорошими наслідками. Рослини, які недоотримують магній з грунту, більш слабкі, більш схильні до хвороб, менш плодовиті. Тварини, їжа яких бідна на магній, не можуть активно розвиватися, повноцінно вести свою життєдіяльність, давати здорове потомство.

Оксид магніюОдним з хороших джерел магнію для рослинного і тваринного світу є оксид магнію. У речовині такій концентрація магнію дуже висока. До того ж, магній такий дуже добре засвоюється, тому має важливе значення для досягнення найкращих результатів в тваринництві та землеробстві. Оксид магнію рекомендований для використання в якості ефективного добрива для грунтів і корисної харчової добавки до харчування худоби.

Оксид магнію високої якості купуйте в нашій компанії за лояльною ціною.

Речовина така, проте, стане в нагоді не тільки в фермерській справі, але і в деяких інших сферах діяльності людини. Оксид магнію входить до складу спеціального цементу, званого магнезіальним. Такий цемент потрібен для формування надміцних підлогових покриттів, шліфувальних кругів, полірувальних каменів і іншого.

Для якої б мети не знадобився б Вам оксид магнію, купити його Ви завжди зможете в нашій компанії. Ми фасуємо речовину цю в мішки по 25 або 1100 кілограмів. Замовляйте те, що Вам більше підходить. Гідну якість продукції ми гарантуємо.

Оксид магнію відмінної якості пропонує українським споживачам наше підприємство.