Смотрите подробнее:
ukrmagnezit.prom.ua
ukrmagnezit.all.biz

Магнію карбонат основний

Магнію карбонат основнийСолі магнію використовуються активно в аграрному секторі нашої країни і медицині. Магній – важливий дуже мікроелемент, життя рослин і тварин без якого неможливе. Людському організму він теж дуже потрібен. Крім того, що магніймісткі продукти потрібно вживати людині в їжу, іноді доводиться приймати ще магніймісткі харчові добавки і навіть медпрепарати. Харчові добавки потрібні тоді, коли є серйозний дефіцит цього елемента в організмі і потрібно його терміново компенсувати. З препаратів, що містять солі магнію, одним з найвідоміших можна вважати магнію карбонат основний. Він нейтралізує зайву кислотність в шлунково-кишковому тракті. Коли є необхідність прискорити спорожнення кишківника, теж можуть прописати магнію карбонат основний, так як він справляє ще й проносну дію. Є й інші захворювання, при яких лікарі виписують ці ліки. Більш детально про них можна почитати в медичних довідниках і в інтернеті.

Магнію карбонат основний як ліки можна купити в аптеках після консультації лікаря. Наше підприємство пропонує сирий необроблений магнію карбонат, який можна використовувати як добриво і / або кормову добавку до раціону сільськогосподарських тварин.

Магнію карбонат основний – вже готовий препарат, призначений для вживання людиною. Для тварин же підійде звичайний необроблений сирий магнезит. Він може стати прекрасним засобом для боротьби з нестачею магнію у великої рогатої худоби та інших мешканців тваринницьких ферм. Також сирий магнію карбонат (основний) чудово підходить для поповнення запасів цього елементу в ґрунтах полів. Його вносять у ґрунт тоді, коли земля виснажена і потребує удобрення.

Звертайтеся до нас, якщо Вам потрібно купити сирий магнію карбонат (основний).